Om TABLETCAFE.DK

Android AutoRadioTABLETCAFE ejes af NetCity.dk Consulting, der rådgiver i brugen af SmartPhones løsninger til erhvervslivet...

Vi sælger høje kvalitetsprodukter, da vi selv har behov for Android produkter til vores biler. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål om montering, tilpasning, levering, forsendelse, betaling eller øvrige specifikationer på produkterne. 

Varekategorier er: Android SmartPhone & Tablet tilbehør til bil, lastbil og både * Android Autoradio DVD i DIN1 eller DIN2 størrelser * Windows Autoradio DVD i DIN1 størrelse * Nakkestøtter med DVD afspiller og/eller monitorer til HDMI visning fra mobiltelefon * Loftsmonterede DVD afspiller og/eller monitor med HDMI visning fra mobiltelefon * Diverse Android Smartphone & Tablet tilbehør.

Salgsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra TABLETCAFE. Betingelserne gælder hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler med køber.

Betaling & priser
I webshop kan du betale med PayPal, VISA/MasterCard og andre internationale kreditkort. Alle priser på web-adressen TABLETCAFE er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Forsendelser til Udlandet, samt Grønland og Færøerne finder typisk sted via PostDanmark “Carry On” og/eller fly-rater.

Brugervejledninger
Hvor der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen følger disse med i selve leverancen fra TABLETCAFE.DK. Brugervejledninger er typisk på engelsk. Ønsker du yderligere oplysning - eller rådgivning fra vores side - er denne af vejledende art. Vi kan altid kontaktes på email, telefon og chat.

Leveringsbetingelser

Leveringstidspunkt og transport
Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og TABLETCAFE.DK - det betyder, at varene som udgangspunkt sendes kort efter modtaget ordre med forbehold for udsolgte varer.
 Levering af TABLETCAFE varer anses for sket, når kunden har fået varen leveret med posten på adressen eller er til afhentning på ét posthus. Levering på købers adresse i Danmark vil normalt ske indenfor 3-5 hverdage. Undtagen produkter der specifikt ikke er på lager, kan have op til 1-2 måneders leveringstid. Oplyste leveringstidspunkt er derfor altid vejledende - og kan altid forespørges skriftligt.

Risiko for varer
Risikoen for varer bestilt i vores webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller også forringet efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. 
Husk at gemme original emballage og kvittering, da varen ved reklamation eller skader skal returneres i original emballage med kvittering.

Servicebetingelser

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra TABLETCAFE skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til TABLETCAFE. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode TABLETCAFE har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til hovedregelen er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for TABLETCAFE.

Fortrydelsesret
TABLETCAFE yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal vi underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for emballage og infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan også fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet igen, eller ved at returnere varen på virksomhedens adresse.